Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet ve şed kuşanma töreni düzenlendi.

15 Temmuz Yerleşkemizdeki Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak, Sosyal Bilimler MYO Müdürümüz Doç. Dr. Yasemin Harmancı, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından mezuniyet törenin açış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Yasemin Harmancı, “Öğrencilerimizin mezun aşamasına gelinceye kadar geçen sürede katkılarını esirgemeyen başta üniversitemiz yönetimine, öğretim elemanlarımıza, idari personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ise yaptığı konuşmada Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda bu yıl iki programdan mezun ettikleri öğrencileri en donanımlı şekilde mezun ettiklerini söyledi.

Mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayan Rektör Yardımcımız Boztosun, mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi ve ailelerden de çocuklarına eğitim hayatlarında olduğu gibi bundan sonraki hayatlarında da sürekli destek olmalarını istedi.
Rektör Yardımcımızın konuşmasının ardından okul birincisi Meryem Esen mezun öğrenciler adına konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Daha sonra başta dereceye giren öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere şedlerinin kuşanması ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler MYO’dan bu yıl işletme yönetimi ve sağlık kurumları işletmeciliği programlarından 50 öğrenci mezun oldu.

Tarih: 15/06/2022