Rektörümüz, Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültemizin Başarılı Akademisyenlerini Kabul Etti

Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi Nuh Azgınoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Murat Taşyürek ve Dr. Öğr. Üyesi Recep Sinan Arslan, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Samsun’da gerçekleştirilen TEKNOFEST 2022 Teknoloji Yarışmaları Sağlıkta Yapay Zekâ Yarışması kategorisinde ikincilik ödülü alan itsAll-AI takımının üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nuh Azgınoğlu, kazanmış oldukları ikincilik ödülünü Rektörümüz Karamustafa’ya takdim etti.

Ayrıca ziyarette Dr. Öğretim Üyelerimiz Nuh Azgınoğlu, Murat Taşyürek ve Recep Sinan Arslan, yazarları oldukları “C ile Programlama Başlangıçtan İleri Seviyeye” isimli kitabı da Rektörümüz Karamustafa’ya takdim ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ziyaretlerinden dolayı öğretim elemanlarımıza teşekkür etti ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.