Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ÖSYM tarafından 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak olan 2022 YKS sınavları öncesi sınav koordinasyon toplantısına katıldı ve Develi Seyranı Kampüsünde incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Karamustafa, Develi’de ilk olarak Develi Kaymakamlığı’nda Kaymakam Sinan Aslan başkanlığında düzenlenen ÖSYM Develi Sınav Koordinatörlüğü ‘2022 YKS Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısına’ katıldı. Burada yapılan toplantıda sınavın huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlamak için gerekli kararlar alındı.

Ardından Develi Seyrani Kampüsüne geçen Rektörümüz ve ÖSYM Develi Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Bina Sınav Sorumluları, Bina Sınav Sorumları Yardımcıları, Bina Yöneticileri ve diğer görevlilerle 2022 YKS Görevli Eğitim toplantısı yaptı.

Toplantının ardından Rektörümüz Karamustafa, Develi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, Develi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin ve Develi Hüseyin Şahin MYO Müdürü Doç. Dr. Yılmaz Delice ile Develi Seyrani kampüsünü gezdi ve burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Tarih: 14/06/2022