Üniversitemiz ile Mimarsinan OSB arasında imzalanan protokolle Mimarsinan OSB Bölgesine kurulması düşünülen OSB MYO’nun tamamlanan proje çalışmasının, Mimarsinan OSB Başkan ve yönetimine sunumu yapıldı.

Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen sunuma Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile üniversitemiz üst yönetimi, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut ve yönetimi ve ilgililer katıldı.

Toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımız tarafından Mimarsinan OSB MYO için hazırlanan projenin sunumu yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, yaklaşık 30 bin metre kare alana inşaat alanına sahip, atölyeler, derslikler ve konferans salonu olmak üzere toplam üç binadan oluşan projenin hayata geçtiğinde, OSB’de sahada eğitim adına önemli prestij projesi olacağını kaydetti.

Projeyi beğenen Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut ise, projenin en yakında zamanda hayata geçmesi için seferber olacaklarını söyledi.

Haber Videosu
İçin Tıklayınız.