Hayırsever işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, üniversitemizde kendisi ile annesinin adını taşıyan MYO’ları ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa tarafından karşılanan hayırsever Mustafa Çıkrıkçıoğlu, ilk olarak Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’na geçti. Burada bölüm ve atölyeleri gezen hayırsever işadamına MYO Müdürü Doç. Dr. Oğuz Öcal ve bölüm hocaları tarafından bilgi verildi.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO’nun ardından Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO ile Safiye Çıkrıkçıoğlu Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret eden hayırsever Mustafa Çıkrıkçıoğlu’na, MYO Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu ile Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hasan Cankurt, okul ve merkezin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, hayırsever Mustafa Çıkrıkçıoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Rektörümüz Karamustafa, hayırseverlerin destekleri ile Kayseri Üniversitesi’nin gelişimini sürdüreceğini söyledi.

Hayırsever Mustafa Çıkrıkçıoğlu ise kuruluşu henüz yeni olmasına rağmen Kayseri Üniversitesi’nin iyi bir yol aldığını ifade ederken, Kayseri Üniversitesi’nin daha da ileri gitmesi için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Tarih: 25/06/2021