Üniversitemiz Kalite Komisyonu gündemindeki maddeleri görüşmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa başkanlığında toplandı.

Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş ile komisyon üyeleri katıldı.

Komisyon toplantısında Üniversitemiz Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neslihan Demirel, üniversitemizde yürütülen kalite süreçleri ile Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından önümüzdeki aylarda yapılacak olan ve üniversitemizin de aralarında yer aldığı 2021 yılı kurumsal dış değerlendirme programı hakkında bilgiler verdi ve genel değerlendirmede bulunuldu.

Tarih: 20/02/2021