Üniversitemiz Safiye Çıkrıkçıoğlu Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı Safiye Çıkrıkçıoğlu Ürün Sunum ve Satış Uygulama Merkezi, ana kampüsümüz olan Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Kampüsünde faaliyetine başladı.

Safiye Çıkrıkçıoğlu Ürün Satış ve Uygulama Merkezi’nde, Safiye Çıkrıkçıoğlu Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde üretilen bitkisel ve hayvansal ürünler Kayserililerin hizmetine sunulmakta. 

Uygulama ve proje odaklı bir üniversite olan Kayseri Üniversitesi Safiye Çıkrıkçıoğlu Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanlarımızın planlama ve denetiminde üretilen hayvansal ve bitkisel ürünler kamuoyunda büyük beğeni görmektedir.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, “Öğretim elemanlarımızın üniversitemiz mizyonunun gerek iş dünyası ve toplum ile bütünleşme gerekse öğrencilerimizin nitelikli eğitim alma unsurları açısından önem arz eden Ar-Ge’ye dayalı bu tür çalışmalarını destekliyor ve takdir ile karşılarken daha zengin ürün portföyü ile üretime katkılar oluşturmasını önemsiyoruz” dedi.




Toplam 261 görüntüleme
Tarih: 11/01/2021
A+ A-