Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a Develi Seyrani Kampüsüne çevre düzenlemesi ve peyzaj desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Karamustafa, burada yaptığı konuşmada yeni kurulan Kayseri Üniversitesi’ne başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerinin de önemli destekler verdiğini söyledi.

Kayseri Üniversitesi’nin ikinci büyük kampüsü olan Develi Seyrani Kampüsünün, Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile modern çevre düzenlemesine kavuştuğunu belirten Rektörümüz Karamustafa, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları ile Büyükşehir Belediyemiz, Develi Seyrani Kampüsümüzün tamamında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaptı. Bu çalışma ile kampüsün çehresi değişti. Ben Sayın Başkana üniversitemize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, yapılan bu çevre düzenlemesinin sürdürülebilirliğinin sağlanmasını üstlenen Develi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cabbar'a ve Develi Belediyemize de teşekkür ediyorum. Uygulama ve proje odaklı üniversite misyonuyla hareket eden Kayseri Üniversitemiz, şehrin desteği ile adım adım hedeflerine ulaşmaya, mesleki ve teknik yükseköğretimde marka üniversite olmaya ve bu konuda Kayseri’mize ve Türkiye’ye önemli katkılar sunmaya devam edecektir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise Rektörümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizin üçüncü devlet üniversitesi olan Kayseri Üniversitesi yeni kurulmasına rağmen hızla gelişiyor ve büyüyor. Biz Kayseri Üniversitemizin kısa zamanda iyi bir konuma ulaşacağına inanıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehirde eğitime, üniversitelere sürekli destekçi oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Çünkü üniversitelerin gelişmesi, şehrin gelişmesi demektir. Bu manada Kayseri Üniversitesi’ne ve diğer üniversitelerimize desteğimiz hep sürecektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür plaketi takdim etti.

Tarih: 27/10/2020