Üniversitemizde geçilmesi hedeflenen “kağıtsız üniversite” sistemiyle ilgili sunum yapıldı.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen sunuma Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Okan Karahan, ilgili daire başkanları ve firma yetkilileri katıldı.

Kion firması genel müdürü Serkan Arı, kağıtsız üniversite için gerekli olan otomasyon projesinin işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Kâğıt ve zaman israfının azaltılması, veri ve iş akışının daha hızlı hale getirilmesi amacıyla üniversitelerde yaygınlaştırılması özendirilen kağıtsız üniversite sistemi, teknolojinin yaygın kullanımı adına önemli avantajlar içeriyor.

Tarih: 13/10/2020