Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Ali İhsan Kabakcı, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, üniversitemiz kampüsünde yapılacak olan Gençlik Ofisi ile ilgili değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu.

Müdürlük olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Rektörümüze bilgiler veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı, gençlik faaliyetlerinde üniversitelerle işbirliği halinde olacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise Kabakcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ziyaretin sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya üniversitemizin çini işlemeli fincan takımını hediye etti.

Tarih: 07/10/2020