Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı Muharrem Çolak, beraberinde Türk Eğitim-Sen Kayseri Üniversitesi Temsilcisi Öğr. Gör. Emrah Duman ve üniversite yönetim kurulu üyeleri Öğr. Gör. Orhan Sami Sezgin ve İbrahim Cündübeyoğlu ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun da bulunurken, Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı Çolak, sendikanın üniversite yönetimini tanıttı ve sendika olarak Kayseri Üniversitesi’nde yaptıkları çalışmalar hakkında Rektörümüze bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da ziyaretlerinden dolayı Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı Muharrem Çolak ve sendikanın üniversitemiz yöneticilerine teşekkür etti.

Tarih: 01/10/2020