Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Hunat TV’de Menekşe Zehir Yiğit’in hazırlayıp sunduğu “Soru-Yorum” programına konuk oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Karamustafa, rektörlük makamında gerçekleşen program çekiminde üniversitemizdeki yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları, uzaktan eğitim, 15 Temmuz kampüs alanındaki çalışmalar, koronavirüs salgını tedbirleri ve Türkiye’de turizm konusunda açıklamalarda bulundu.

Rektörümüz, uygulama ve proje odaklı üniversite misyonuyla Türkiye’de mesleki ve teknik yükseköğretimin üssü olmak için yoğun çaba sarf eden Kayseri Üniversitesi’nin henüz kuruluşu yeni olmasına rağmen planlanan hedefleri adım adım gerçekleştirdiğini söyledi.

2020 YKS yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 102,97 doluluk oranı ile Kayseri Üniversitesi’nin devlet üniversiteleri arasında birinci sırada yer aldığını hatırlatan Rektörümüz Karamustafa, bu durumun Kayseri Üniversitesi’nin kalitesini ve tercih edilebilirliğini işaret ettiğini söyledi.

Rektörümüz Karamustafa, “Kayseri Üniversitesi’nin yakın gelecekte gerek bulunduğu şehre gerek bölgesine gerekse Türkiye’ye önemli katkı sunan bir yükseköğretim kurumu haline dönüştüreceğiz” diye konuştu.

Haber Videosu
İçin Tıklayınız.