Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Uzaktan Eğitim Sistemi (LMS) üzerinden öğrencilerle bir araya gelerek sorularını cevaplandıracak.

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle üniversitelerde 23 Mart 2020 tarihinden itibaren başlanan uzaktan eğitim tüm hızıyla sürerken, bu sürecin üniversitemizde en iyi şekilde yürütülmesi için öğrencilere her türlü kolaylık sağlanıyor.

Önceki gün online yapılan senato toplantısında 2019-2020 Bahar Yarıyılı Sınav Uygulama Usul ve Esasları ile Akademik Takvimin Uzatılması konularının görüşülüp karara bağlanmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, uzaktan eğitim sistemi üzerinden öğrencilerle bir araya gelmeyi kararlaştırdı.

17 Nisan 2020 Cuma günü saat 16.00’da KAYUZEM tarafından yürütülen uzaktan eğitim sistemi üzerinden öğrencilerle buluşacak olan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrencilerin dersler, ödevler, devamsızlık, vize ve final sınavları ve buna benzer konularda soracağı soruları cevaplandıracak.

Böylelikle evlerinden uzaktan eğitim sistemiyle rektörümüzle online konuşma fırsatı bulacak öğrencilerimize bu uygulama oldukça büyük fayda sağlayacak.

Tarih: 15/04/2020