2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

DERS KAYIT DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

2019-2020 eğitim-öğretim yılı Bahar Döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin ilan edilen tarih aralığında ders kayıtlarını yapmaları zorunludur.

Sadece ders kayıt haftasında ders kaydını tamamlayan öğrenciler için 12-14 Şubat 2020 tarihlerinde Ders Ekleme veya Ders Silme işlemi yapılabilecektir.

• Öğrencilerimizin obisis.kayseri.edu.tr ’den ders kayıtları servisini kullanarak dersleri seçmeleri, danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.
  • Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır.
  • İnternet üzerinden yapılan ve danışmanın onayladığı ders kaydı geçerli kabul edilecektir. Ayrıca bir evrak düzenlenmesine gerek yoktur. Öğrencinin ve danışmanın tüm yaptığı işlemler kaydedilmektedir.
  • Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yaptırılamayacaktır. (Mazeret ders kaydı olmayacaktır. Sadece ders ekleme ve silme yapılabilecektir) Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.
  • Öğrencilerimiz; vaktinde ders kaydı yaptırmadıkları takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakları olmayacaktır.
  • Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numaralarını kullanarak, Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı veya banka kartı olmaksızın Halkbank ATM cihazlarını kullanarak yapabilirler. Her durumda da, öğrencilerimiz işlem sonunda banka ödeme dekontunu almayı kesinlikle unutmamalıdır.

Tarih: 29/01/2020