Rektörümüzün TV’lerde Katıldığı Ramazan Programları

1 – Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, 23 Mart 2023 Perşembe günü TV Kayseri’de Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen Kayseri Park Sohbetlerinin ilk gün konuğu oldu. TV Kayseri Haber Müdürü Murat Metiner’in sunduğu programda Rektörümüz Karamustafa, üniversitemizde yapılan çalışmaları anlattı.

Programı izlemek için tıklayınız.

2 – Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, 25 Mart 2023 Cumartesi günü TV1 televizyonunda Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur’un sunduğu “Ramazan Sohbetleri” programının canlı yayın konuğu oldu.

Programı izlemek için tıklayınız.

3 – Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseradar ve Radyo Radar'da ortak yayınlanan "Ramazan Sohbetleri-Gündem Kayseri" programında Kayseradar Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram'ın sorularını cevaplandırdı.

Programı izlemek için tıklayınız.

4 - Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Hunat TV'de katıldığı "Ramazan Özel" programında Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Açıkgöz'ün sorularını cevaplayarak, üniversitemizdeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.