Kayseri’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kadir Has Spor Kompleksi'nde düzenlenen kutlama etkinliğine; Vali Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgenaral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış,  Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, “Bugün vazgeçilmez güç kaynağımız millet iradesidir. Bunun yaşatılması için gençlerimize büyük görev düşmektedir. Bu ülke hiç de kolay elde edilmedi. Binlerce şehit vererek, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'nin konuşmasının ardından müzik dinletisi ile spor kulüplerinin gösterileri vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.

Gösterilerin ardından müsabakalarda dereceye giren sporculara protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Tarih: 20/05/2019