ENG
×
HABERLER
Üniversitemizden Malatya İnönü Üniversitesi’nde Kalan Depremzedelere Yardım Eli

Kayseri Üniversitemizde hayırseverlerin destekleri ile temin edilen yatak ve yorganlardan oluşan iki kamyon dolusu yardım malzemesi, İnönü Üniversitesi’nde barınan depremzedelerin kullanması için Malatya’ya gönderildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da, bizzat Malatya’ya giderek İnönü Üniversitesi ile Turgut Özal Üniversitesini ziyaret etti.

Rektörümüz Karamustafa, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaretinde iki üniversite arasında muhtemel işbirlikleri konusunda istişarelerde bulundu.

İnönü Üniversitesi bünyesinde depremzedeler için kurulan konteynerleri de gezen ve barınma alanlarını inceleyen Rektörümüz Karamustafa, Kayseri Üniversitesi olarak sürekli depremzedelerin yanında olmaya çalıştıklarını ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Daha sonra Turgut Özal Üniversitesi’ne geçen Rektörümüz Karamustafa, burada Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ile depremin yaralarını sarma çalışmalarına yönelik yapılabilecekler konusunda bilgi alış verişinde bulundu.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK)