ENG
HABERLER
Üniversitemiz Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Uğur Azizoğlu’nun Başarısı

Üniversitemiz Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Uğur Azizoğlu’nun da yazarları arasında yer aldığı “Chapter 8: Role of Recombinant DNA Technology to Improve the Efficacy of Microbial Insecticides” başlıklı bölümle katkı sunulan ve Türkiye, ABD, Arjantin, Brezilya, Meksika, İran ve Suudi Arabistan’ın saygın üniversitelerinden araştırmacıların katılımları ile hazırlanan “Microbes for Sustainable lnsect Pest Management, Hydrolytic Enzyme & Secondary Metabolite” isimli kitap uluslararası saygın yayınevlerinden biri olan “Springer Nature Switzerland AG” tarafından yayımlanmıştır.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Makale için tıklayınız.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK)