Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Study in Türkiye YÖK Sanal Fuarı 2022”ye katıldı.

20-22 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen sanal fuardaki standımızda ziyaret eden yükseköğretim çağındaki öğrenciler ve ailelerine, üniversitemiz ve bölümler hakkında bilgiler verildi.

Türkiye’nin yükseköğretimde küresel ölçekte bir cazibe merkezi olma niteliğinin Covid-19 küresel salgın sürecinde olumsuz etkilenmemesi için alınan bir dizi önlemler çerçevesinde 2020 ile 2021 yıllarında tüm dünyadaki potansiyel öğrencilere yönelik “Study in Turkey YÖK Virtual Fair” adıyla yükseköğretim sistemimizi ve üniversiteleri tanıtmayı hedefleyen sanal fuarlar başarıyla gerçekleştirilmiş ve bu tanıtım faaliyetleri 2020-21 ve 2021-22 öğretim yıllarında çok sayıda uluslararası öğrencinin sisteme dahil olmasına katkı sağlanmıştı.

Yükseköğretimimizin uluslararasılaşmasında son yıllarda yakalanan bu ivmenin kesintiye uğramaması için 20-22 Temmuz 2022 tarihlerinde “Study in Türkiye YÖK Sanal Fuarı 2022” düzenlenerek, iki gün boyunca tüm dünyadan katılımcılara fuara katılan üniversiteler tarafından tanıtım hizmeti sunuldu.

Tarih: 22/07/2022