Üniversitemiz ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü arasında 24 Ağustos 2020 tarihinde imzalanan protokol gereği Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ve Mustafa Çıkrıkçıoğlu Melek Yüksekokulumuzdan seçilen öğrencilerimiz KASKİ’deki dönem içi stajlarını başarı ile tamamladı.

KASKİ’deki dönem stajlarını başarı ile tamamlayan öğrencilerimize Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile Teknik Bilimler MYO Müdürümüz Prof. Dr. Ercan Karaköse’nin katıldığı programda başarı belgeleri takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa burada yaptığı konuşmada uygulama ve proje odaklı üniversite olmanın önemini anlattı ve bu çerçevede Kayseri Üniversitesinin sürekli sahada olmaya devam edeceğini kaydetti.

KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir ise kurumlarında stajlarını başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik etti.

Öğrenciler ise, yaptıkları bu staj çalışmasının bilgi ve görgülerinin artmasında çok faydalı olduğunu ve okulda aldıkları teorik, uygulamalı derslerin sahada uygulamasını yapabilmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Tarih: 20/07/2022