Üniversitemiz Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Ürün Sunum ve Satış Uygulama Merkezlerimizden Düvenönü Şubesi vatandaşların hizmetine girdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Semra Aksoylu ile birlikte ürün sunum ve satış uygulama merkezini gezdi.

Üniversitemiz Safiye Çıkrıkçıoğlu Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Elif Demiral, burada sunum ve satışı yapılan doğal ürünler ve bu ürünlerin üretimi hakkında bilgiler verdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Üniversitesi’nde öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından üretilen doğal ürünleri gerek lezzeti, gerek kalitesi, gerekse doğallığı nedeniyle çok beğendiklerini söyledi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, “Üniversitemizin doğal ürünleri, süt ürünleri için belediye olarak tahsis ettiğimiz mağazadayız. Üniversitemiz araştırma merkezimizin üretmiş olduğu hijyenik, doğal, lezzetli ürünler, süt ürünleri burada oluşturulan ürün sunum ve satış noktasında vatandaşların hizmetine sunuluyor. Vatandaşlarımızı ürün sunum ve satış uygulama merkezine bekliyoruz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu’na verdikleri destekten dolayı teşekkür etti ve “Üniversitemizde öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz tarafından özenle üretilen doğal, hijyenik, kaliteli ve lezzetli ürünleri vatandaşlarla buluşturdukları için şahsım ve üniversitem adına sayın başkana teşekkür ediyorum. Kayseri Üniversitemiz uygulama ve proje odaklı üniversite misyonu ile öğrencilere verdiği uygulamalı eğitimin yanında, ürettikleri ürünleri de vatandaşa sunarak toplumsal fayda sağlamaya devam edecektir” diye konuştu.

Tarih: 01/07/2022