Üniversitemiz Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO’dan 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezun olan öğrencilere törenle şed kuşatıldı ve mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Üniversitemiz 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, Talas Belediyesi Başkan Vekili Ragıp Dost, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, mezun öğrencileri ve ailelerini selamlayarak konuşmasına başladı.

Prof. Dr. Şahmetlioğlu, “Öğrencilerimizin mezun aşamasına gelinceye kadar geçen sürede katkılarını esirgemeyen başta üniversitemiz yönetimine, öğretim elemanlarımıza, idari personelimize çok teşekkür ediyorum. Okulumuz uygulama ağırlıklı, uygulama odaklı eğitim-öğretim veren, gıda, tarım ve hayvancılık alanında ara eleman yetiştiren nitelikli bir eğitim kurumudur. Okulumuzda hocalarımızdan en iyi şekilde eğitim alıp yetişen öğrencilerimiz, mezuniyet sonrası sahaya, iş hayatına uyum sağlamada zorlanmıyorlar. Ben mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Mezun öğrencilerimizin ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu’nun konuşmasının ardından okul birincisi Seher Sağlam mezun öğrenciler adına konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdimi, tüm mezun öğrencilere şed kuşanması ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile tören son buldu.

Üniversitemiz Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’ndan 2021-2022 eğitim-öğretim yılında 90 öğrenci mezun oldu.

Ankara’da üniversitemizin 2023 bütçesi ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda görüşmelerde  bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise mezunlarımıza sağlık ve huzur dolu bir ömür diledi.

Tarih: 17/06/2022