Üniversitemiz İncesu Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Hizmetleri MYO’da 2021-2022 akademik yılında iki programdan mezun olan 51 öğrenciye törenle diplomaları verildi.

İncesu Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Okan Karahan, Yeşilhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Mürsel Karabacak, İncesu Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Ali Kaplan, öğretim elemanları, ilçe protokolü, hayırseverler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninin açış konuşmasını yapan İncesu Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Ali Kaplan, “Öğrencilerimizin mezun aşamasına gelinceye kadar geçen sürede katkılarını esirgemeyen başta üniversitemiz yönetimine, öğretim elemanlarımıza, idari personelimize, ilçe protokolüne, hayırseverimiz Saffet Arslan ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ise konuşmasında mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.Sağlık programlarının önemine dikkat çeken Rektör Yardımcımız Boztosun, İncesu ilçesinde bulunan Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Hizmetleri MYO’nun bu manada önem taşıdığını kaydetti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerden başlamak üzere mezun öğrencilere diplomalarının verildi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından mezuniyet töreni son buldu.

Tarih: 13/06/2022