Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Rektörümüzün mesajı şöyle;

“Rahmet, mağfiret ve günahlardan arınma mevsimi olan on bir ayın sultanı Ramazan ayı içerisinde Kadir Gecesine ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi, insanlığın sonsuz saadetine vesile olacak fırsatlara sahiptir, bunları iyi idrak etmeliyiz. Kadir Gecemizin birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı daha da kuvvetlendirmemize vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimizin, üniversitemiz çalışanlarının, hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Kadir Gecesini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Kadir Gecemiz mübarek olsun.”

Tarih: 27/04/2022