Kayseri’de okullar arası düzenlenen Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği ve Minikler-A Erkekler Basketbol İl Birinciliği ile Geleneksel Türk Okçuluğu Müsabakalarında Bünyan İlçesinden dereceye giren okulların öğrencileri ve antrenörleri Bünyan Meslek Yüksekokulumuz tarafından ödüllendirildi.

Bünyan MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Şahan, Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır, Bünyan MYO Müdürümüz  Doç. Dr. Sedat Per, dereceye giren öğrenciler, antrenörleri ve öğretmenleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte üniversitemiz tanıtım filmi seyredildi.

Ardından kürsüye gelen Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, basketbol ve geleneksel okçuluk müsabakalarında dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Rektörümüz Karamustafa, “Sevgili gençler, Çanakkale’de atalarımız savaştılar, mücadele ettiler, canlarını verdiler, şehit oldular, gazi oldular ve bu güzel vatanı bizlere emanet ettiler. Bizler de çalışarak, yorularak, alın teri dökerek bu başarıya imza atan Anadolu’nun bağrından yetişen yiğitlere, güzel çocuklara fırsat verildiği zaman yapılamayacak, başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Dolayısıyla olumlu düşünerek, belirli hedefler koyarak ve başarabileceğine inanarak, büyük düşünerek çalışmaya devam edeceğiz ve Ülkemizi ileriye hep ileriye taşıyacağız, değerlerimize sımsıkı sarılarak ve taviz vermeden” dedi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından Küçük Erkekler Basketbol Kayseri İl Birincisi Şehit Cennet Yiğit Ortaokulu öğrencileri ve antrenörlerine hediyelerini Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Minikler-A Erkekler Kayseri Basketbol İl birincisi Atatürk İlkokulu öğrencileri ve antrenörlerine hediyelerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Geleneksel Türk okçuluğunda Kayseri ikincisi olan Şehit Cennet Yiğit Ortaokulu öğrencileri ve antrenörlerine ödüllerini Bünyan İlçe Milli Eğitimi Müdürü Nurettin Şahan takdim etti.

Ödül töreninin ardından Bünyan MYO gezildi ve Bünyan MYO’nun gelişimi için yapılacak çalışmalar konusunda Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve Bünyanlı hayırsever Yılmaz Turhan ile fikir alış verişinde bulunuldu.

Haber Videosu
İçin Tıklayınız.