Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Üniversitemiz Radyosu KAYÜ FM’de “KAYÜ’de Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu.

Keyifli sohbet ortamında geçen programda sunucu Canan Apak’ın sorularını yanıtlayan Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik çalışmalarını da anlatan Başkan Büyükkılıç, eğitim şehri Kayseri’de bulunan 5 üniversitenin şehre olan katkılarından bahsetti.

Radyo programının ardından Başkan Büyükkılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş ve Teknik Bilimler MYO Müdürümüz Prof. Dr. Ercan Karaköse ile birlikte Teknik Bilimler MYO binamızı gezdi.

Tarih: 05/11/2021