Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi İnsan Kaynakları Kulübü tarafından “İşletmelerde İnsan Kaynakları Uygulamaları” konulu konferans düzenlendi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Seçkin Arslan, İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkan V. Prof. Dr. Ebru Aykan, İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Hanife Özdemir ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Hanife Özdemir, “İşletmelerde İnsan Kaynakları Uygulamaları” konulu konuşmasında işletmelerde insan kaynakları uygulamalarından bahsetti ve örnekler verdi.

Konuşmasının ardından İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Hanife Özdemir’e, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Seçkin Arslan ve İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkan V. tarafından plaket takdim edildi.

Tarih: 03/11/2021