Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ, yönetim kurulu üyeleri Canan Bayram, Orhan Canbulatel ve Demet Öztürk ile birlikte üniversitemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ziyaretlerinden dolayı Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetimine teşekkür etti.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde önemli görevi bulunan basının sürekli destekçisi olduklarını belirten Rektörümüz Karamustafa, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ nezdinde tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise Rektörümüz Karamustafa’ya teşekkür ederken, yeni kurulmasına rağmen önemli mesafe kat eden Kayseri Üniversitesi’nde yapılan çalışmaları takdirle izlediklerini ifade etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ ve yönetiminin ziyaretinde Rektörümüz Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş ile Genel Sekreter Yardımcımız Seyfettin Kaan Altınkaynak da eşlik etti.

Tarih: 07/10/2021