Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından üniversitemiz personeline yönelik düzenlenen bilardo turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Üniversitemiz 15 Temmuz Yerleşkesinde Personel Lokalinde 15 Eylül 2021 tarihinde başlayan turnuvanın finalinde Kütüphane Daire Başkanı Murat Büyükbaş ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında görevli büro personeli Burak Vural karşılaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak’ın takip ettiği karşılaşmayı 2-0 kazanan Kütüphane Daire Başkanı Murat Büyükbaş turnuvanın şampiyonu oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Murat Büyükbaş’a şampiyonluk kupasını ve turnuvaya katkılarından dolayı  ise Yeşilhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Mürsel Karabacak’a plaket takdim etti.

Haber Videosu
İçin Tıklayınız.