Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrenci yemekhanesini gezdi ve burada öğrencilerle öğle yemeği yiyerek sohbet etti.

Yeni eğitim-öğretim yılında yüz yüze derslerin başlaması ile birlikte kampüste öğrencilerle sık sık bir araya gelen ve öğrencileri dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrenci yemekhanesini gezdi. Burada öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyen Rektörümüz Karamustafa, yemek masalarını tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere yemeklerden memnuniyetini soran Rektörümüz Karamustafa, Kayseri Üniversitesi olarak öğrenci odaklı yaklaşımla öğrenci memnuniyetini sürekli yüksek tutmaya çalıştıklarını söyledi.

Öğrenciler ise Rektörümüz Karamustafa’ya üniversitenin imkanlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Rektörümüze teşekkür ettiler.

Öğrenci Yemekhanesi ziyaretinde Rektörümüz Karamustafa’ya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak eşlik etti.

Haber Videosu
İçin Tıklayınız.