Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından rutin aralıklarla düzenlenen daire başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Okan Karahan, Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş, Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak ile daire başkanları ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Daire başkanlıkları ve birimlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, 20 Eylül 2021 tarihinde öğrencilerin yüz yüze derse başlayacakları yeni eğitim-öğretim yılında üniversitemizde salgın ile ilgili alınan tedbirleri değerlendirdi.

Rektörümüz, 2021-2022 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Tarih: 15/09/2021