YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme programı kapsamında üniversitemizde bulunan Dış Değerlendirme Takımı üyeleri, ikinci gün ziyaret ve görüşmelerini tamamladı.

İkinci günkü program kapsamında dış değerlendirme takım üyeleri, saha ziyaretleri kapsamında Teknik Bilimler MYO, İncesu Sağlık Hizmetleri MYO ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün yöneticileri, akademik personeli ve öğrencileri ile görüştü.

Değerlendirme takımı öğleden sonraki programlarında ise Rektörlük Konferans Salonu’nda, Personel Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Strateji Daire Başkanlığı, Bilgi Edinme Birimi, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Üniversitelerarası İşbirliği Programı Koordinatörlüğü, Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü, Engelsiz Kampüs Koordinatörlüğü ve Sanat Akademisi’nin yöneticileri ve idari personeli ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü yöneticileri ile görüşmede bulunan değerlendirme takımı üyeleri, Üniversitemiz Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin üretim tesislerini gezerek, burada üretilen ürünler ve Ar-Ge çalışmaları hakkında Merkez Müdürü Doç. Dr. Hasan Cankurt’tan bilgiler aldı.

YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme programı, 18 Ağustos Çarşamba günü çıkış bildiriminin takım başkanı ve  değerlendiriciler tarafından yapılacak sözlü sunumunun ardından sona erecek.

Tarih: 17/08/2021