Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yapılacak olan dış değerlendirme öncesi üniversitemizde hazırlıklar sürüyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa başkanlığında Rektörlük Konferans Salonu’nda YÖKAK dış değerlendirme programı ön ziyaret bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Rektörümüzün yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztusun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Okan Karahan, Genel Sekterimiz Mehmet Akkuş, Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfetttin Kaan Altınkaynak ile üniversitemiz kalite komisyonu başkan ve üyeleri, Teknik Bilimler MYO ve Develi Hüseyin Şahin MYO müdürlerimiz, üniversitemiz bilimsel araştırma koordinatörü ve öğrenci işleri daire başkanımız katıldı.

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, YÖKAK dış değerlendirme programı ön ziyareti öncesi hazırlıkları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Tarih: 26/07/2021