Üniversitemiz, Kayseri’deki OSB’lere MYO kurulması çerçevesinde 18 Ocak 2019 tarihinde Mimarsinan OSB’ye MYO kurulması için ön protokol imzalamış ve bu anlamda üniversite-sanayi işbirliğinin sağlanabilmesi amacıyla gerekli çalışmaları başlatmıştı.
Bu çalışmalar kapsamında, üniversitemizden Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ercan Karaköse başkanlığında, Yapı İşlerinden Sorumlu Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Okan Karahan, Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO Müdürümüz Doç. Dr. Oğuz Öcal, Sosyal Bilimler MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Kaan Altınkaynak, Yapı İşleri Daire Başkanımız Mehmet Fatih Tosun, Yapı İşleri Daire Başkanlığı Proje Etüt Şube Müdürü Hacı Tunç ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı Harita Teknikeri Ahmet Beyhan’dan oluşan heyet, Mimarsinan OSB Bölge Müdürü Baki Uludağ ile Mimarsinan OSB MYO’nda açılacak bölüm ve programlarının belirlenmesi ve inşaat projelerinin hazırlanması hususlarında istişarelerde bulundu, ayrıca 22 bin metre karelik Mimarsinan OSB MYO arazisini inceledi.

Tarih: 09/06/2021