Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ile birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a taziye ve tebrik ziyaretinde bulundu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Karamustafa, kısa bir zaman önce koronavirüsten dolayı ebediyete irtihal eden Veli Altınkaya için başsağlığı dileğinde bulundu.

Rektör Karamustafa, “Veli ağabeyimizi, değerli başkanımızı, Kayserimiz ve Kayseri basınımız için önemli bir şahsiyeti kaybetmenin üzüntüsünü hep beraber yaşıyoruz. Cenab-ı Allah, rahmetiyle ve cenneti ile muamele eylesin. Veli başkanımız şehrimizde yapıcı bir kimliğe sahipti. Kurumlarla ve bireylerle diyaloğu çok iyiydi. Kendisini rahmetle anarken, Kayseri Gazeteciler Cemiyetinin yeni başkanı Metin Kösedağ kardeşimize de hayırlı olsun diyoruz. Kendisini uzun yıllardır tanıyoruz ve bu camiaya önemli katkıları olacağından hiç şüphemiz yoktur” dedi.

Konuşmasında toplumun sesi olmasından dolayı basının önemine vurgu yapan Rektörümüz Karamustafa, “Kamuoyunun doğru, sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesinde basınımızın yeri son derece önemlidir. Özellikle şehrimiz ve Kayseri Üniversitemiz özelinde değerlendirecek olursak, Üniversitemiz faaliyetlerinin kamuoyuna duyurulmasında basınımızın önemli katkısı olmuştur ve olmaktadır. Değerli Başkanım, şahsınızda ve nezdinizde Kayserimizin tüm basın camiasına, gazetesinden televizyonuna, internet platformunda bu işlere hizmet eden arkadaşlarımızın her birine ayırt etmeksizin şükranlarımı sunuyorum. Üniversitemizde, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulumuzun bünyesinde basınla ilgili, matbaacılıkla ilgili bölümlerimiz var. Bu manada gençlerimizin daha da iyi yetişmesi için sizinle her türlü işbirliğine hazırız” diye konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise ziyaretinden dolayı Rektörümüz Karamustafa’ya teşekkür etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, “Öncelikle Veli ağabeyimiz ve hakkımızdaki düşünceleriniz için Sayın Rektörümüze çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yakın bir zamanda geride bıraktığımız Kayseri Üniversitesi’nin kuruluş yıldönümünü de tebrik ediyoruz. İnşallah Kayseri Üniversitesi bu şekilde büyüyerek, gururumuz olmaya devam edecek. Bu anlamda sizlere ve ekibinize güveniyoruz. Yaptığımız görevin bilinciyle, Kayseri Üniversitesi için ne yapmamız gerekiyorsa, bunu yapmaya hazırız. Kayseri Üniversitesi ve sizinle olan diyaloglarımızı daha da geliştirip, daha ileri seviyeye getirme düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu.

Tarih: 31/05/2021