Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından bu yıl içerisinde yapılacak ve üniversitemizin de içerisinde yer aldığı dış değerlendirme süreci hazırlıkları çerçevesinde üniversitemiz merkez kampüsündeki akademik birim kalite komisyonu başkan ve üyelerine “Birim İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Eğitimi” verildi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimin açış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun, YÖKAK tarafından yapılacak olan dış değerlendirmenin üniversitemiz açısından önemine değindi.

Daha sonra Üniversitemiz Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neslihan Demirel, birim iç değerlendirme raporunun hazırlanması ve bu konuda dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda eğitim verdi.

12 Şubat’ta idari birim kalite komisyonlarına, 15 Şubat’ta ise ilçelerdeki akademik birim kalite komisyonlarına aynı eğitim verilecek.

Ayrıca bu tür eğitim programları farklı konularda ve farklı zaman dilimlerinde düzenlenmeye devam edilecektir.

Tarih: 11/02/2021