Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Yahyalı ilçesinde Yahyalı Belediye Başkanını ziyaret etti ve Yahyalı MYO’da incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun, Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Okan Karahan, Yahyalı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nihat Yılmaz ve Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş ile birlikte Yahyalı ilçesine giden Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın ilk durağı Yahyalı Belediyesi oldu.

Burada Belediye Başkanı Esat Öztürk ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Yahyalı MYO’nun geliştirilmesi ve tercih edilebilir hale getirilmesi için belediyelere, hayırseverlere ve yerel dinamiklere daha çok görev düştüğünü söyledi.

Yahyalı ilçesinin Kayseri açısından önemli bir değere sahip olduğunu belirten Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise Yahyalı MYO’da yeni kurulan Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Bölümü’nün ilçeye önemli katkı vereceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı MYO binasını gezerek, binanın öğrenciler için daha uygun hale getirilmesi için yapılabilecek çalışmalar konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Tarih: 27/01/2021