Müdür Doç.Dr. Hüseyin BENLİ başkanlığında, engelli öğrencilerin sorunlarının ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Hüseyin BENLİ, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Enes GÜNDÜZ, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Engelli Birim Temsilcisi Öğr.Gör. Zahide ŞAHİN, akademisyenler ve engelli öğrenciler katıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulunda farklı bölümlerde okuyan engelli öğrencilerle teker teker tanışan ve onların talep ve isteklerini dinleyen Müdür Doç.Dr.Hüseyin BENLİ, “Engelli öğrencilerimizin sorunsuz bir şekilde eğitimlerini sürdürebilmesi için okul yönetimi olarak imkanlarımız dahilinde istek ve önerilerine her zaman açık olduklarını dile getirdi.

Toplantıda öğrencilerin engel durumları, eğitim-öğretimde yaşadıkları sorunlar ve beklentilerinden bahsedilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Tarih: 17/10/2019