Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAYUZEM) tarafından “Uzaktan Eğitim Ölçme ve Değerlendirme Eğitim Seminerleri” kapsamında öğretim elemanlarına online seminer verildi.

Webex programı üzerinden gerçekleşen seminerde KAYUZEM Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Kalay, sınav güvenlik tedbirleri ile pandemi dönemi ölçme ve değerlendirme ilkeleri başta olmak üzere, online sınav kuralları hakkında öğretim elemanlarını bilgilendirdi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Semra Aksoylu’da sınav uygulama esasları ile ilgili önerilerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise, uzaktan eğitim sürecinde üniversitemizde online sınavların kusursuz bir şekilde yapılması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.

Rektörümüz Karamustafa, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz döneminde sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Seniner sorular ve cevaplar ile sonlandı.

Tarih: 07/01/2021