Üniversitemizde “Sıfır Atık” uygulamalarına yönelik komisyon oluşturuldu ve bu komisyon çalışmalarına başladı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun başkanlığında birimlerin sıfır atık temsilcileri ile webex programı üzerinden toplantı yapıldı.

Online toplantıda üniversitemiz ana kampüsü ve ilçelerdeki kampüslerde sıfır atıkla ilgili yapılması gerekenlere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Diğer taraftan üniversitemizde sıfır atık uygulamalarının daha nitelikli bir şekilde yürütülebilmesi için Sıfır Atık ve Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin kurulmasına yönelik de çalışmalara başlanıldı.

Üniversitemiz başta ana kampüsü ile çevreye duyarlı projeler ile sahip olduğu misyon, vizyon değerleri ile ekolojik unsurlar ve tüm çevresel unsurlara saygı duyan ve koruyan bir anlayış içerisinde tüm faaliyetlerine yön vermektedir.

“Sıfır Atık” ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Tarih: 30/12/2020