Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ORAN Genel Sekreteri Kilci, Kalkınma Ajanslarının desteklediği ve yürüttüğü projeler hakkında rektörümüze bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise ORAN Genel Sekreteri Kilci’ye üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Karamustafa, ORAN Genel Sekreteri Kilci’ye üniversitemizin çini işlemeli fincanını hediye etti.
Ziyaretin ardından üniversitemizin senato toplantısına katılan ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci, senato üyelerine ORAN’ın çalışmaları ve proje destekleri konusunda sunum yaptı.

Senatodaki bilgilendirmenin ardından Rektörümüz Karamustafa, ORAN Genel Sekreteri Kilci’ye vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Tarih: 25/11/2020