18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunla kurulan üniversitemizde, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ilk diplomayı imzaladı.

Rektörümüz Karamustafa, iki yıl eğitim veren Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümünden mezun olan Emine Türkmen’in diplomasını elektronik ortamdan imzaladı.

Erciyes Üniversitesi bünyesinden ayrılarak kurulan Kayseri Üniversitesi’nin iki buçuk seneyi geride bıraktığını belirten Rektörümüz Karamustafa, “Üniversitemiz kurulduktan sonra ilk mezunlarını vermeye başladı. İki yıl MYO programlarımızdan mezun olan öğrencilerimize Kayseri Üniversitesi olarak diplomalarını veriyoruz. Üniversitemiz gelişmeye, daha da ileriye gitmeye ve öngörülen hedeflerine ulaşmaya devam edecektir” dedi.

Tarih: 18/11/2020