Üniversitemizin ana kampüsü olan 15 Temmuz Yerleşkesinde düzenleme çalışmaları sürerken, yerleşke içerisinde bulunan artık parsellerin üniversitemize devri ile alternatif yaya yolu konusunda Talas Belediyesi’nden destek sözü geldi.

Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, 15 Temmuz Yerleşkemizdeki çalışmalar ve tahsis ile ilgili hususlar konusunda Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a brifing verdi.

Talas Belediyesi’nde gerçekleştirilen brifinge Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun, Rektör Danışmanımız ve Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Okan Karahan ile Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş da katıldı.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mehmet Fatih Tosun’un, 15 Temmuz Yerleşkesi ile ilgili brifinginin ardından Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, üniversiteler şehri Kayseri’nin yeni üniversitesi olan Kayseri Üniversitesi’nin gelişip büyümesi ve faydalı işler yürütmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da Talas Belediye Başkanı Yalçın’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Kayseri Üniversitesi’ni kısa zamanda iyi yerlere taşıyarak, bulunduğu şehre ve ülkeye faydalı hizmetler sunan bir üniversite haline getireceklerini kaydetti.

Brifingin ardından Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 15 Temmuz Yerleşkesinde belediyeye ait artık parsellerin üniversitemize devri ve 15 Temmuz Yerleşkemiz ile Umut Caddesi arasında personel ve öğrenci yaya yolu yapılması konusunda destekte bulunma sözü verdi.

Tarih: 21/09/2020