Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ünivetsitemiz cari bütçe görüşmelerine online olarak katıldı.

Rektörlükteki makamından görüşmelere online olarak katılan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitemizde yapılanları, amaç ve hedefleri stratejik plan çerçevesinde dile getirerek 2021 Cari Bütçe taleplerimiz hakkında bilgiler verdi ve savundu.

Üniversitemizin mevcut bütçesi ve gelecek 2021 yılındaki cari bütçe tahminlerinin görüşüldüğü online toplantıya  uzaktan online olarak, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığından ilgili uzman ile Strateji Geliştirme Daire Başkanımız Murat Kurt ve şube  müdürü Nuray Topaktaş hazır bulundu.

Tarih: 28/08/2020