Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Semih Aktekin’e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Aktekin’e yeni görevinde başarılar diledi.

İki üniversite arasında yürütülen mevcut ikili işbirliklerinin artarak devam etmesine yönelik görüşmelerin de yapıldığı ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, 1991-2000 yılları arasında Erciyes Üniversitesine bağlı iken adı “Turizm İşletmesi ve Otelcilik Yüksekokulu” olan NEVÜ Turizm Fakültesinde Araştırma Görevlisi ve Yrd. Doç. Dr. görevleri ile birlikte 2000-2009 yıllarında NEVÜ Meslek Yüksekokulunun kuruculuğunu ve Müdürlüğünü de yaptığı dönemlere dair anılarını Rektör Aktekin’le paylaşarak geçmiş günleri yad etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin de Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Rektörümüze ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Tarih: 21/08/2020