Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nişantaşı Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Türk Yükseköğretim Kurumlarında Nitelikli Uzaktan Eğitim ve Kalite Güvencesi Süreçleri” konulu görüş ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Webinar olarak gerçekleştirilen etkinlikte Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Türk Yükseköğretim Kurumlarında Nitelikli Uzaktan Eğitim ve Kalite Güvencesi Süreçleri” konusundaki görüş ve değerlendirmelerini katılımcılarla paylaştı.

COVID-19 küresel salgını ile tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de uzaktan eğitime geçişin bir tercihten öte zorunluluk haline geldiğini belirten YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, YÖKAK olarak uzaktan eğitimi öncelikli gündemleri arasına aldıklarını söyleyerek bu süreçteki uygulama alternatiflerinin herbir bölgenin, üniversitenin ve programın dinamiklerine göre üniversiteler tarafından eğitim-öğretim kalitelisinden taviz vermeden belirlenebileceğini ifade etti.

Tarih: 06/08/2020