Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş’un da katılımıyla Rektörlük birimlerinin personeli ile tanışma toplantısı yaptı.

15 Temmuz Yerleşkesi Rektörlük Senato Salonu’nda sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen tanışma toplantılarında Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitenin misyon, vizyon, amaç ve hedeflerine değindi ve üniversite olarak başarıya ulaşabilmek için tüm birimlerin gayret ve çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi.

Konuşmasında çalışmada verimli olunabilmesi için gerek birim içi personel iletişimin gerekse birimler arası iletişimin önemine de vurgu yapan Rektörümüz Karamustafa, “Bu üniversite hepimizin, ancak birlikte kenetlenirsek üniversitemizi başarıya taşırız. Hepimiz işimizin gereğini en iyi yapmamız gerektiği gibi, kurum ve ülke menfaatlerinin de her zaman koruyucusu olmalıyız. Kayseri Üniversitesi yeni bir üniversite, fakat şuna inanıyorum ki; çalışanlarımızın fedakarlığı ve gayretiyle üniversitemiz kısa sürede başarılı üniversiteler arasında yerini alacak ve Kayseri şehrinin ismine yakışır bir eğitim kurumu olacaktır. Bunun için yeter ki özverili olalım ve görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirelim. Kurum kültüründen hiçbir zaman taviz vermeyerek, ortak çalışmayı ve işbirliğini kendimize rol belirleyelim” diye konuştu.

Tarih: 19/06/2020