Üniversitemiz Senatosu, Uzaktan Öğretim Sistemi üzerinden üçüncü toplantısı yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa başkanlığında gerçekleşen senato toplantısında, dönem sınavları ile ilgili 11 Mayıs 2019 tarihli YÖK kararı çerçevesinde yapılabilecek konular görüşüldü.

Rektör Karamustafa, senato üyelerine, uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılan ara sınavlar ile yapılacak yıl sonu ve bütünleme sınavları ve yaz okulu ile ilgili hazırladıkları akademik takvimi anlattı.

Rektör Karamustafa, dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle 23 Mart 2020 tarihinden itibaren başlanan uzaktan öğretimi başarıyla sürdürdüklerini ve aynı başarıyı uzaktan öğretim sistemi üzerinden sınavlarda da göstereceklerini söyledi.

Tarih: 12/05/2020