Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri’deki üniversitelerin rektörleriyle video konferans yöntemi ile yaptığı toplantıya katıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Karamustafa, Kayseri Üniversitesi’ndeki uzaktan eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Karamustafa, koronavirüs salgını nedeniyle üniversitelerde 23 Mart 2020 tarihinden itibaren başlanan uzaktan eğitimin üniversitelerinde başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü ve uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere her türlü kolaylık ve desteği sağladıklarını kaydetti.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ve Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Alan da, koronavirüs sürecinde üniversitelerindeki eğitim-öğretim çalışmalarını anlattılar.

Tarih: 21/04/2020