MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Diplomatik İlişkiler Başkanı Zeki Güvercin, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Mehmet Kütahneci ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Güvercin, MÜSİAD’ın faaliyetleri ve üniversitelerle yaptıkları işbirliği çalışmalarından bahsetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti ve MÜSİAD’la eğitim alanında her türlü işbirliği çalışmaları yapabileceklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Zeki Güvercin’e üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

Tarih: 13/03/2020